atterhagen.com

En blogg om mig, mitt liv och min träning

Beast mode

Kategori: Allmänt

I onsdags flög jag till Helsingfors för att få special träning av pro wrestling legenden Starbuck!
 
Han har 21år inom pro wrestling och har varit världen runt och fightats. 
Han är känd för att hålla bra men hårda träningspass!
 
Jag tränade med honom och hans elever på deras klubb i 3 dagar, ca 3h varje dag och styrketräning innan wrestlingen.
 
Efter första dagen var jag så mör och hade ont i hela kroppen, det var knappt att jag lyckades ta mig upp ur sängen pga alla smällar, kast, sparkar, slag osv.
 
Inom MMA får man lära sig att skydda sig och undvika slag och sparkar....inom pro wrestling får du lära dig att ta stryk! Det är riktigt hårt! Jag är blåslagen, skrap och rivmärken på kroppen...likt en MMA fight, and i love it!
 
Trots min lilla erfaranhet av bara några få wrestling träningar i sthlm lyckades Starbuck med sin pedagogik och strikta träning, likt en drillsargent styra mig och leda mig genom aktiv coachning till att lära mig grunder och även några riktigt coola moves som chokeslam, gorillapress och jackhammer. 
 
Jag bodde hos Starbuck och hans fru under hela vistelsen och de öppnade upp sitt hem för mig och jag kände mig varmt välkommen av dem men även av GEKA FCF wrestling crew!
Detta är en upplevelse jag kommer komma ihåg väldigt länge!
 
Nu är det dax att åka hem och fortsätta träna hårt och on 2v åker jag till Göteborg wrestling för ytterligare ett tröningsläger med Starbuck och massa grymma Göteborgare!
 
Här är några bilder från resan och från min debutmatch